Η Εταιρεία μας

Χονδρική Πώληση Ειδών Μιας Χρήσης

Όραμα

Η CB|pack είναι η νέα πρόταση στον χώρο των πλαστικών ειδών μιας χρήσης. Δημιουργήθηκε με βάση φρέσκιες ιδέες στον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών της και ήρθε για να καλύψει την ανάγκη των καταστημάτων για αξιόπιστους συνεργάτες.

Στόχος να καθιερωθούμε ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες προμήθειας αναλωσίμων σε καταστήματα εστιασης και να είμαστε η πρώτη σκέψη κάθε επιχειρηματία για την κάλυψη των αναγκών του.

Αρχές & Αξίες

Με στρατηγικές συμμαχίες και ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου δικτύου πωλήσεων και αποστολών, φροντίζουμε για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών – συνεργατών μας.

Με μια ολοκληρωμένη γκάμα προιόντων που συνεχώς εμπλουτίζεται δεσμευόμαστε να παρέχουμε πάντα τα ποιοτικότερα προιόντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Με υπηρεσίες όπως εκτυπώσεις των δικών λογότυπων, slogan ή εταιρικής ταυτότητας, στο επικέντρο της δραστηριότητας μας θα είναι πάντα ο πελάτης.

Η φιλοσοφία και η λειτουργία της επιχείρησης μας,
βασίζεται σε 3 κεντρικούς πυλώνες

Ποιότητα Προιόντων

Έχουμε επιλέξει προιόντα που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια. Κατασκευασμένα από τα σωστά υλικά. Στην CB|pack πιστεύουμε ότι τα προιόντα μιας χρήσης δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αντέχουν στην χρήση. Έχουμε κι εμείς βρεθεί ως χρήστες να παίρνουμε καφέ και το ποτήρι να παραμορφώνεται ... Η άριστη ποιότητα των προιόντων είναι το συμβόλαιο με τους πελάτες μας για να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Στην CB|pack αντιλαμβανόμαστε ότι η ταχύτητα εξυπηρέτησης είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επαγγελματία. Σε αυτή την κατεύθυνση το προσωπικό της εταιρίας μας είναι εκπαιδευμένο ώστε να λύνει άμεσα ότι εμπόδια παρουσιαστούν από την παραγγελία σας έως την παραλαβή της από εσάς. Η σωστά οργανωμένη αποθήκη και το κατάλληλο δίκτυο συνεργατών για τις αποστολές, είναι από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας.

Συνεχής Ενημέρωση

Στην CB|pack δεν σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για νέα προιόντα, για καινοτόμες ιδέες που θα κάνουν ευκολότερη την δουλειά σας και θα δώσουν μεγαλύτερη αξία στο δικό σας προιόν. Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στην αγορά των ειδών μιας χρήσης, συμμετέχοντας σε εκθέσεις, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προμηθεύτες μας ώστε να ενημερωνόμαστε πρώτοι για οτιδήποτε καινούριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας...